Bel: 085-8889520!

De Deukten voor uw bootverhuur in Giethoorn

Voor bootverhuur in Giethoorn moet u bij De Deukten zijn. Al zo’n vijf jaar kunnen families, gezinnen, stellen, vriendengroepen en bedrijven bij ons een boot huren. Ontdek het Giethoornsche Meer en omgeving vanaf een punter en spot de mooiste plekjes van de waterstreek in Overijssel. We staan voornamelijk bekend vanwege onze authentieke punters.

 

Het Venetië van Holland

Giethoorn wordt ook wel ‘Hollands Venetië’ genoemd wegens de vele waterwegen, bruggetjes en vaarroutes die er in de omgeving te vinden zijn. Bezienswaardigheden als de schitterende meren, de beeldige grachten, de uitgestrekte natuurgebieden, de levendige rietlanden en het pittoreske waterstreekdorp mag u absoluut niet missen. Vandaar dat wij diverse routes hebben uitgezet die u de mooiste plekjes van de streek laten zien. U krijgt dan ook te allen tijde voor vertrek een routebeschrijving van ons mee. Zo gaat u gegarandeerd een prachtige dag tegemoet waarin u veel zult ontdekken.

Onze authentieke punters zijn de vroegere houten zeilpunters die zijn omgebouwd tot fluisterbootjes. De boten zijn dan wel volledig elektrisch, het ouderwetse karakter van de voormalige boten ziet u overal nog terugkomen.

 

Sloepverhuur Giethoorn

Voor het huren van een sloep bent u bij ons aan het juiste adres! Geniet van de prachtige omgeving in Giethoorn vanuit de sloep. Ultiem vaarplezier voor jong en oud! Neem contact op voor de mogelijkheden en geniet deze zomer nog van een heerlijke dag op het water.

 

Praktische informatie

Voordat u aan boord gaat, dient u een formulier in te vullen met de voorwaarden. Voor het varen heeft u geen vaarbewijs nodig. Natuurlijk kunt u er eveneens voor kiezen om de boot een gehele dag te huren. In de zomerperiode (van begin april tot eind oktober) zijn we elke dag vanaf 10:00 uur geopend. We zijn het enige adres in de omgeving waarbij u het bootje dagelijks kunt huren tot 21:00 uur. In totaal hebben we 9 punters. Elke boot is geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen. Tijdens uw boottocht een duik nemen in het meer? Dan raden we u aan om waterschoentjes aan te trekken.

Prijzen

Type boot Per uur: Per dag:
Punters €15,00 €70,00
Sloepen €30,00 €150,00

Wilt u een boot huren bij De Deukten in Giethoorn? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-8889520.