Bel: 085-8889520!

Gastenboek

Het Bizbook van De Deukten laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over onze service, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? We horen het graag!

beoordeling(en)
Anoniem blijven
Evalueren
Bootverhuur de Deukten
0
5 beoordeling(en)
 • Martin Martin Cornelis van Scheijen
  23-06-2018 18:36
  Vandaag met groep van 24 mensen op naar Giethoorn om te genieten van het Venetie van het Noorden . Vol goede moed voeren we als "echte zeevaarders" de wijde woelige baren op . Midden op de grote plas merkten we ineens dat er van 3 kanten water in de boot stroomde en al heel gauw stond er een laag van zon 10 cm water in de Boot , We zijn direct richting de wal gevaren (Geen reddingsvesten aan boord) en hebben met pijn en moeite de botenverhuurder De Deukten gehaald. De boot bleek op tenminste op 3 plekken lek. Gelukkig kregen we direct een horend oor van de verhuurder. (not) Dat kan niet, onze boten zijn ok Heb je zeker ergens tegenaan gevaren of heeft een ander dat gisteren gedaan. Ik zei dat het de verantwoording is van de verhuurder om de Spullen die hij verhuurd te controleren en dat we wel hadden kunnen verdrinken op de grote plas. Benieuwd hoe het verder gaat?? Vraag het mij persoonlijk. martin@landmeter.nl Vraag naar de video. Ik verwacht niet dat deze beoordeling lang zal blijven staan.
 • Henk-jan Keijzer
  28-10-2017 21:49
  super aardige mensen! fijn bootje; eerlijk geprijsd; en lekkere frieten. Ook buiten het seizoen gewoon een bootje huren! Top! aanraders.
 • Renske Jurriens
  18-07-2017 18:46
  Super locatie! Gratis parkeren, goeie verzorging van eren en drinken. Flexibele en zeer aardige mensen. Hier komen we zeker terug!
 • Renske J.
  18-07-2017 18:43
  Vandaag heerlijk gevaren! Super en flexibele mensen. Zeker voor herhaling vatbaar!
 • Roy K.
  19-08-2016 15:34
  Mooi bootje gehuurd vandaag. Gastvrije mensen gratis parkeerplaats bij het bootverhuur. Na de tijd een patatje gegeten. Kortom ik geef een 10, voor herhaling vatbaar.